Att ha en träbadtunna hemma i sin trädgård eller uppmonterad vid sitt sommarställe eller fritidshus är något som fler och fler börjar unna sig, dock är det fortfarande inte jättevanligt att man ser detta hemma hos så många, eftersom att det faktiskt fortfarande är en del som inte inser att badtunnan är en lyx som de flesta har tid och råd att unna sig nu för tiden. Ökad konkurrens har medfört betydligt lägre priser på badtunnor.

Bara nyligen så kostade det väldigt mycket att ha både pool och badtunna hemma på sin privata uteplats då det inte var så många företag som erbjöd den allmänna kundkretsen det till ett överkomligt pris som den vanliga svenssonfamiljen skulle kunna ha råd med utan att det sved för mycket i plånboken. Men nu när konkurrensen har blivit så pass mycket högre än vad den var bara för några år sedan så har möjligheterna för dig som drömmer om en badtunna blomstrat upp till en mycket större marknad. Här kan du läsa mer om badtunna!

Njut av badtunnan i ditt hem året runt!

Så om det nu är så att du går i valet och kvalet om du ska ta tag i dina drömmar och köpa hem en badtunna för dig och din familj att njuta utav så tycker vi att du ska sluta upp med att fundera över ett så självklart val som detta faktiskt är, en badtunna är så mycket mer än en värmande källa vintertid, visserligen är den då i sitt esse när du och dina när och kära kan krypa ner med en varm äggtoddy, ett glas champagne eller ja vad som helst vad ni är sugna på att dricka och förtära medan kylan inte kan tränga in i er. Men ni kan också njuta av badtunnan sommartid då den kan skänka er ett svalkande dopp som ett alternativ till en stor och tidskrävande pool, välj istället en smidig och snygg badtunna för detta ändamål.